Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

ОШ „Јеврем Обреновић“ Шабац

15.02.2019.

 

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРОДУЖЕТКУ ЗИМСКОГ РАСПУСТА У ТРАЈАЊУ ОД ПЕТ РАДНИХ ДАНА

 

 

Поштовани родитељи и драги ученици,

 

Обавештавамо вас да је на основу Закона о основама система образовања и васпитања  („Службени гласник РС“ бр. 88/17, 27/18 и др.закон) и Статута града Шапца („Сл.лист града Шапца“ бр. 32/08 и 33/16), а поступајући по препоруци Владе Републике Србије од 14.02.2019. године градоначелник града Шапца донео одлуку о продужетку зимског распуста у трајању од 5 (пет) радних дана, почев од 18. до 22. фебруара 2019. године, а у циљу спречавања епидемије грипа, која би узроковала  повећање броја оболелих, а ради заштите здравља ученика и запослених у образовно-васпитним установама.

 

Управа школе

ОШ „Јеврем Обреновић“, школска 2018/19. година

7. фебруар 2019. године

 

 

ОБАВЕШТЕЊЕ  О  УПИСУ  УЧЕНИКА  У  ПРВИ  РАЗРЕД

ШКОЛСКЕ  2019/2020. ГОДИНЕ

 

 

Министарство просвете, науке и технолошког развоја проследило је школама обавештење о новини уписа ученика у први разред. Сходно томе родитељи ће имати могућност да поднесу захтев да школа у њихово име прибави извод из матичне књиге рођених и доказ о пријави пребивалишта електронским путем.

Такође родитељи и даље могу наведена документа по свом избору да достављају школи у папирној форми.

 

Управа школе

ДЕЧЈА НЕДЕЉА У ЈЕВРЕМОВОЈ ШКОЛИ

    И ове године Дечја недеља у Основној школи  „Јеврем Обреновићˮ била је  обележена низом пригодних активности. 

    Почела је у понедељак са зумбом. Инструкторка зумбе Сања Никшић већ годинама долази у нашу школу и увек нам припреми одличну забаву.

   Уторак је био резервисан за другачију врсту игре. Наиме, нашу школу посетио је Балетски студио Арабескаˮ . Наступила је најбоља шабачка балерина Тара Цветковић.

   Наставница хемије Јелена Божић са својим ученицима припремила је предавање о првим српским хемичарима.

   Четвртак је био препун дешавања. Ученички парламент наше школе организовао је радионицу „Представљамо сеˮ. У четвртак је организован квиз „Здрава хранаˮ за ученике четвртог разреда. Квиз су организовале и водиле  наставнице биологије Милена Мирчић и Мирјана Теодоровић. За ученике првог разреда организована је ликовна радионица на тему „Како је диван светˮ.

   Дечја недеља је завршена драматизацијом чувене бајке „Немушти језикˮ.  Свакодневно је у току ове недеље био организиван и Flash-mobˮ на платоу школе. Игру су водиле наставница музичке културе Марица Пријовић и учитељица Каћа Гајић

 

Дечја недеља у ОШ "Јеврем Обреновић" Шабац