Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

СВЕТСКИ  ДАН ЗДРАВЕ ХРАНЕ

 

Светски дан здраве хране , 16.октобар обележен је у продуженом боравку .

Ученици виших разреда  са наставницом Миленом Мирчић су учествовали у реализацији радионице ,, Јужно воће“ .

Причали су о : банани , лимуну , поморанџи , грејфруту , лимуну и мандарини , њиховом утицају на здравље људи .Ученици продуженог боравка су одговарали на питања , која су прилагођена њиховом узрасту .

Ученици су били распоређени у шест група .Свака група је добила задатак да нацрта воће које је презентовано , али да га оживи дајући му особинеживих бића . Старији ученици су пратили рад и давали сугестије .

Затим смо уживали у укусу мандарине.

Резултат наших заједничких активности је пано  који је на маштовит начин осликао креативност ученика .

Вишегодишња сарадња са ученицима виших разреда се показала веома добра, кроз ову радионицу .Сви су уживали ,а заједничко ,,Јее“ говорило је много о осећању ученика у овом лепом  дружењу .