Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

ОШ „Јеврем Обреновић“ Шабац

15.02.2019.

 

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРОДУЖЕТКУ ЗИМСКОГ РАСПУСТА У ТРАЈАЊУ ОД ПЕТ РАДНИХ ДАНА

 

 

Поштовани родитељи и драги ученици,

 

Обавештавамо вас да је на основу Закона о основама система образовања и васпитања  („Службени гласник РС“ бр. 88/17, 27/18 и др.закон) и Статута града Шапца („Сл.лист града Шапца“ бр. 32/08 и 33/16), а поступајући по препоруци Владе Републике Србије од 14.02.2019. године градоначелник града Шапца донео одлуку о продужетку зимског распуста у трајању од 5 (пет) радних дана, почев од 18. до 22. фебруара 2019. године, а у циљу спречавања епидемије грипа, која би узроковала  повећање броја оболелих, а ради заштите здравља ученика и запослених у образовно-васпитним установама.

 

Управа школе

ОШ „Јеврем Обреновић“, школска 2018/19. година

7. фебруар 2019. године

 

 

ОБАВЕШТЕЊЕ  О  УПИСУ  УЧЕНИКА  У  ПРВИ  РАЗРЕД

ШКОЛСКЕ  2019/2020. ГОДИНЕ

 

 

Министарство просвете, науке и технолошког развоја проследило је школама обавештење о новини уписа ученика у први разред. Сходно томе родитељи ће имати могућност да поднесу захтев да школа у њихово име прибави извод из матичне књиге рођених и доказ о пријави пребивалишта електронским путем.

Такође родитељи и даље могу наведена документа по свом избору да достављају школи у папирној форми.

 

Управа школе

„УСКРШЊИ БАЗАР“ У ЈЕВРЕМОВОЈ ШКОЛИ

 

У среду, 12. априла 2017. године одржан је, сада већ традиционални, „Ускршњи базар“. У школском дворишту, у 16 часова, почела је продајна изложба ученичких радова. Свако одељење је имало свој продајни штанд на коме су били изложени радови прављени поводом великог празника Ускрса.

Учествовали су ученици првог, другог, трећег и четвртог разреда матичне школе, ученици који иду у продужени боравак и ученици из издвојених одељења из Орида, Предворице и Кормана. Укупно је учествовало 430 ученика наше Школе.

Манифестацију је пратила музика прилагођена узрасту наших ученика што је допринело још ведријем расположењу и лепшој атмосфери.

Родитељи и родбина наших ученика се у великом броју одазвала. Куповали су предмете са свих штандова и покушавали да издејствују попусте на већу куповину. Ученици су им излазили у сусрет с обзиром на то да су, како кажу, имали циљ да продају све што су направили.

Продајна изложба је завршена око 17 часова. Сакупљено је 94 770 динара који ће бити употребљени за опремање школског простора.

Ученици, родитељи и учитељи су овогодишњу изложбу оценили као одлично организовану и веома успешно реализовану.