Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

„УСКРШЊИ БАЗАР“ У ЈЕВРЕМОВОЈ ШКОЛИ

 

У среду, 12. априла 2017. године одржан је, сада већ традиционални, „Ускршњи базар“. У школском дворишту, у 16 часова, почела је продајна изложба ученичких радова. Свако одељење је имало свој продајни штанд на коме су били изложени радови прављени поводом великог празника Ускрса.

Учествовали су ученици првог, другог, трећег и четвртог разреда матичне школе, ученици који иду у продужени боравак и ученици из издвојених одељења из Орида, Предворице и Кормана. Укупно је учествовало 430 ученика наше Школе.

Манифестацију је пратила музика прилагођена узрасту наших ученика што је допринело још ведријем расположењу и лепшој атмосфери.

Родитељи и родбина наших ученика се у великом броју одазвала. Куповали су предмете са свих штандова и покушавали да издејствују попусте на већу куповину. Ученици су им излазили у сусрет с обзиром на то да су, како кажу, имали циљ да продају све што су направили.

Продајна изложба је завршена око 17 часова. Сакупљено је 94 770 динара који ће бити употребљени за опремање школског простора.

Ученици, родитељи и учитељи су овогодишњу изложбу оценили као одлично организовану и веома успешно реализовану.