Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Продужени боравак - сарадња са родитељимаПродужени боравак - сарадња са родитељимаПродужени боравак у Основној школи „Јеврем Обреновић“   организован је због великог интересовања родитеља, да им деца буду збринута док су они на послу. Ученици  првенствено раде домаће задатке, вежбају и уче, у складу са својим индивидуалним могућностима. Поред тога имају слободне активности. У њима  кроз игру  уче енглески, немачки и италијански језик. Своје слободно време су искористили на креативан и маштовит начин испуњен низом активности.

 Ученици су се бавили спортом у школској сали кроз разне елементарне и штафетне игре. Два пута недељно,  имају школицу спорта ,,Растимо здраво“ коју је организовао град Шабац.

У оквиру забавних активности играју  друштвене игре, гледају телевизију, иду у посете и дружења, читају омиљене часописе и лектире, играју се са својим играчкама.

Ликовним активностима ученици  изражавају  своје потенцијале и могућности, користећи различите врсте материјала (папир, картон, салвете, рециклиране материјале, украсе, конац, платно, пластелин, боје...).

Дечија недеља је обележена ликовним радионицама, израдом маски и маскенбалом у вртићу ,,Бамби“.